Startsidan  |  Speldukar  |  Spelbord  |  Spelmarker  |  Spelkort  |  Tillbehör  |  Fotbollsspel  |  Om oss

  FOTBOLLSSPEL

  Startsidan
  Fotbollsspel
  - fotbollsspel
  - myntopererade
  - utomhusspel
  - family fun
  Personifierade
  Tillbehör
  Om Garlando
  Att välja bord
  Frakt
  Kontakt
Garlando har tillverkat och distribuerat högkvalitativa fotbolls-, biljard-, tennis-, och lufthockeyspel sedan 1954, till kunder som alltid ställt höga krav.

Garlandoprodukter skapas med en unik blandning av traditionellt hantverk och driven teknologi, frukten av åratals forskning och utveckling, för att få fram spel som både håller och underhåller länge.

Garlando arbetar på två olika marknader – myntopererade spel (att användas i spelhallar och barmiljöer) och produkter för privat bruk (såsom familjer och institutioner) – och kan därför utnyttja kunskapen från den ena till förmån för den andra.De spel som tillverkas för privat bruk har i stor utsträckning flera detaljer som är hämtade från borden för professionellt spel, vilket gör att deras prestanda och hållbarhet ligger högt över ”leksaksborden”. På samma sätt har spelen avsedda för professionellt bruk hämtat flera säkerhetsdetaljer och estetiska hänsyn från borden ämnade för hemmabruk.

Borden utvecklas ständigt, och även de små detaljerna ligger i ständigt fokus. Genom att vara lyhörda för önskemål och krav från kunderna har Garlando blivit marknadsledande inom branschen, ett namn som förknippas med kvalitet och pålitlighet, och vilket resulterat i alla de patent företaget registerat under årens lopp.

Det växande miljötänkandet inom både samhället och företagsvärlden har lett till att Garlando lägger mycket stor vikt vid socialt ansvar vad gäller denna fråga. Under senare år har företaget således erhållit flera viktiga utmärkelser och certifikat, såsom exempelvis ISO 14001 för miljö och CE-märkning för säkerhet.


Innehållet och bilderna på denna site är skyddade av lagen om upphovsrätt.
© Magnus Andersson AB.
Alla rättigheter förbehålles. Överträdelse beivras.