Startsidan  |  Speldukar  |  Spelbord  |  Spelmarker  |  Spelkort  |  Tillbehör  |  Fotbollsspel  |  Om oss

  FOTBOLLSSPEL

  Startsidan
  Fotbollsspel
  - fotbollsspel
  - myntopererade
  - utomhusspel
  - family fun
  Personifierade
  Tillbehör
  Om Garlando
  Att välja bord
  Frakt
  Kontakt

Delvis
nedmonterat

Stänger med
kullager

Plasthandtag

Spelplan av
laminat

Vikt

Nivåjusterare

Garanti

Helt nedmonterat

Fällbara ben

Vattentätt
överdrag

Följer EUs regler
71-1/2/3/9

Välj mellan glas och plastlaminat

Vilket fotbollsspel skall jag välja?
Garlando har formgivit, tillverkat och distribuerat fotbollsspel på världsmarknaden sedan 1950-talet och har under tiden blivit världsledande. Samtliga Garlandobord är av pålitligt hög kvalitet till mycket rimliga priser.

Eftersom urvalet är så stort kan det ibland vara svårt att avgöra vilket spel som passar dig bäst. Här nedan finner du några tips som förhoppningsvis kan vara till hjälp. Om du behöver ytterligare hjälp eller råd är du naturligtvis mer än välkommen att kontakta oss.

Ben
Samtliga de bord vi erbjuder är utomordentligt stabila och levereras med solida ben av antingen trä eller metall. Detta är inte bara viktigt för en felfri spelmiljö, det är också viktigt ur säkerhetssynpunkt. Vi skulle inte rekommendera någon att köpa ett bord som inte har stabilitet som standard.

Underrede
Samtliga fotbollsspel från Garlando är tillverkade av starkt och tåligt trä. Detta innebär att underredena är starka, hållbara och välgjorda.

Stänger
Det är viktigt att du väljer rätt sorts stänger till ditt fotbollsspel. Våra bord har antingen solida stänger eller teleskopstänger. Till skillnad mot solida stänger skjuts inte teleskopstängerna fram och tillbaka genom spelet. Teleskopstänger är därför ett utmärkt val om små barn befinner sig runt bordet, eftersom denna detalj förhindrar olyckor.

Samtliga stänger vilar i honor av nylon. Till skillnad från konkurrerande bord på marknaden får du därigenom mjukast möjliga spelupplevelse, och dessutom håller stängerna längre.

Utrymme
Det utrymme som krävs för att spela på ett av våra fotbollsspel varierar. När du planerar ditt spelrum eller utrymme är det viktigt att inkludera de utskjutande handtagen i dina beräkningar. För ett bord i full storlek rekommenderar vi ett utrymme om minst 2,4 x 2,4 meter (8 x 8 fot). Du är välkommen att ringa oss för råd om du känner dig osäker.

Storlek på bordet
Fotbollsspel för professionellt bruk mäter vanligtvis 152 x 82 x 46 cm. Om barn skall spela på bordet bör man överväga spelet G-100 eftersom höjden på detta kan justeras.
Förvaring
Om ditt fotbollsspel kommer att vara undanställt under vissa perioder bör du titta på spelets vikt innan du köper det. Det kan vara värt att överväga bordet Foldy. Det har både fällbara ben och hjul vilket gör det enkelt att flytta, samtidigt som du sparar plats.

Om du vill ha ett starkt, säkert, pålitligt och snyggt fotbollsspel kan du känna dig trygg i ditt val av Garlando. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd, oavsett vilket bord du bestämmer dig för.


Innehållet och bilderna på denna site är skyddade av lagen om upphovsrätt.
© Magnus Andersson AB.
Alla rättigheter förbehålles. Överträdelse beivras.