Startsidan  |  Speldukar  |  Spelbord  |  Spelmarker  |  Spelkort  |  Tillbehör  |  Fotbollsspel  |  Om oss

  FOTBOLLSSPEL

  Startsidan
  Fotbollsspel
  - fotbollsspel
  - myntopererade
  - utomhusspel
  - family fun
  Personifierade
  Tillbehör
  Om Garlando
  Att välja bord
  Frakt
  Kontakt


Klicka för exempel på branded G-500 >>

Klicka för exempel på branded G-2000 >>

Att personifiera sitt fotbollsspel med en företagslogo eller en favoritdesign är ett utmärkt sätt att marknadsföra sig på, och dessutom att få spelet mer personligt. Sådana spel kan användas inom företag och föreningar, på event och mässor, eller som gåvor. Oavsett färg, design eller antal kan vi tillverka dem åt dig. Se här nedan för tekniska specifikationer, eller kontakta oss redan i dag så att vi tillsammans kan gå igenom de olika möjligheterna och fördelarna.

Tekniska specifikationer

- Personifierade fotbollsspel är målade på alla platta ytor (d.v.s. sidorna och ovansidans kantstycken) med hjälp av självhäftande PVC, varefter alltsammans lamineras för att skydda både bordet och trycket, samt för att skapa den rätta glansiga ytan.

- PVC-färgerna som används på fotbolsspelet trycks med hjälp 7 Epsom bläckpatroner i ett högupplöst plottertryck. Detta resulterar i klara och tydliga bilder och skyddar samtidigt designen från ultravioletta strålar.

- När PVC-plasten väl är tryckt läggs den ut på de ytor som skall täckas på spelet och fästes sedan ordentligt med hjälp av rollers.

- För att åstadkomma en ännu starkare effekt går det också att personifiera spelplanen samt panelerna under räkneverken. Spelplanen kan antingen målas delvis, d.v.s. enbart på mittcirkeln, eller helt och hållet, vilket innebär att ingen grön färg alls kommer att synas.Fördelar

- Inga minimumkvantiteter krävs.

- Det utgår ingen kostnad för tryckplåtar (inga filmer eller rullar används som t.ex. vid screentryck).

- Artworket kan antingen göras av köparen, eller skapas av Garlandos grafiska avdelning.

- Både PVC-trycket och den slutliga monteringen och inpassningen av de färdigtryckta delarna görs på Garlandofabriken, vilket säkerställer fullständigt övervakning och kontroll under hela processen.

- Tack vare att hela produktionsprocessen utförs av Garlando blir produktions- och tillverkningstiden avsevärt förkortad.


Innehållet och bilderna på denna site är skyddade av lagen om upphovsrätt.
© Magnus Andersson AB.
Alla rättigheter förbehålles. Överträdelse beivras.