Startsidan  |  Speldukar  |  Spelbord  |  Spelmarker  |  Spelkort  |  Tillbehör  |  Fotbollsspel  |  Om oss

  FOTBOLLSSPEL

  Startsidan
  Fotbollsspel
  - fotbollsspel
  - myntopererade
  - utomhusspel
  - family fun
  Personifierade
  Tillbehör
  Om Garlando
  Att välja bord
  Frakt
  Kontakt
Nr. G-500 Blå

Nr. G-500 Röd

Pris enligt offert Detta fotbollsspel för utomhusbruk är tillverkat av särskilda delar och materiel som står emot väder och vind. Lämpligt för trädgården, lekplatsen, stranden, campingplatsen, festivalplatser, m.m.

Underredet är 30 mm tjockt och gjort av flera lager plywood och täckt med plastlaminat, vilket tillsammans med ett speciellt vattentätande lim gör spelet mycket motståndskraftigt mot fukt och väta. Tillgängliga färger: Ditt val av rött med gula dekorationer, eller blått med ådrat trä. De fyrkantiga benen är 9 x 9 cm tjocka och bestrukna med ett skrapsäkert pulverlack, som dessutom är lätta att hålla rena. (fig. 1)Härdade, 16 mm tjocka stålstänger överdragna med tre lager rostskyddande krom. Levereras med ditt val av genomgående stänger, eller skyddande teleskopstänger. (fig. 2) Rostskyddsbehandlade kullager av stål ökar spelhastigheten avsevärt och är dessutom skonsamt för spelarnas handleder.

Gubbarna är gjorda av okrossbar hårdplast som är fastgjutna på stängerna. Färger: gula och röda i det röda spelet, vita och blå i det blåa spelet. (fig. 3) Fullt roterande (360 grader) målvakter, eller icke roterande (180 grader) målvakter. Alla skruvar, bultar och nitar är rostskyddsbehandlade.

Spelfältet är gjort av plastlaminat och sitter säkert på plats tack vare särskilda vattensäkra lim. Tillgängliga färger på spelplanen: klassisk grön med vita linjer (det röda spelet), eller ljusgrått med mörkblå linjer (det blåa spelet). Linjerna är skapade med ett screentryck där en speciell sorts färg använts som står emot både solblekning och fukt. Snabb och enkel bollåtervinning via en öppning bakom vardera målet. (fig. 4) Tio vita standardbollar medföljer spel med grön spelplan, medan tio orangea standardbollar medföljer bord med ljusgrå spelplan, för maximal synlighet.


Ett vattensäkert överdrag för ytterligare skydd inkluderas på begäran.Nr. G-2000 Pris enligt offert Ett utomhusspel för de som kräver ett tekniskt avancerat spel men som inte vill kompromissa om det estetiska. Kombinerar de kraftiga, vattentäta materielen och komponenterna med ett slimmat utseende.

Underredet är 25 mm tjock och tillverkat av flera lager vattentät plywood och bestruket plastlaminat (även det vattentätt), och med vattensäkert lim i fogarna för maximal förslutning. Färger: Blått och grått med en antydan till rökfärgning. De lutande benen är 40 mm tjocka och täckta med plastlaminat och med PVC på kanterna (fig. 1). Nivåjusterare låter spelarna försäkra sig om en helt plan spelyta.

Härdade, 16 mm tjocka stålstänger överdragna med tre lager rostskyddande krom. Levereras med ditt val av genomgående stänger, eller skyddande teleskopstänger. (fig. 2) Rostskyddsbehandlade kullager av stål ökar spelhastigheten avsevärt och är dessutom skonsamt för spelarnas handleder.Blå och grå gubbar av okrossbar hårdplast är fastgjutna på stängerna. (fig. 3) Fullt roterande (360 grader) målvakter, eller icke roterande (180 grader) målvakter. Alla skruvar, bultar och nitar är rostskyddsbehandlade.

Det gröna spelfältet är gjort av plastlaminat och sitter säkert på plats tack vare särskilda vattensäkra lim. Spelplanens vita linjer är skapade med ett screentryck där en speciell sorts färg använts som står emot både solblekning och fukt. (fig. 4) Snabb och enkel bollåtervinning via en öppning bakom vardera målet. (fig. 5) Tio vita standardbollar medföljer varje spel.

Ett vattensäkert överdrag för ytterligare skydd inkluderas på begäran.Innehållet och bilderna på denna site är skyddade av lagen om upphovsrätt.
© Magnus Andersson AB.
Alla rättigheter förbehålles. Överträdelse beivras.